Martijns Motorkleding Rotterdam

Over Ons

Martijns Motorkleding - THE STORY

Martijns Motorkledingshop Rotterdam, onze geschiedenis

31 Januari 1998

31 januari 1998 opende Hans (vader), Lida (moeder) en Patrick (zoon) de deuren van Martijns motorkledingshop Rotterdam. Martijn is dan ook onze achternaam, wij zijn dus een echt familiebedrijf. Nadat Hans 30 jaar bij grote motorzaken gewerkt te hebben werd duidelijk dat de consument weer een beetje service en gezelligheid wilde. Wij zochten naar een leuke locatie, niet midden in een woonwijk en ook niet op een saai industrieterrein en vonden onze locatie aan de Admiraliteitskade in Rotterdam. Om de hoek bij FOKA en naast KAAT MOSSEL.

We begonnen met alleen motorkleding, maar al snel kwam er vraag naar accessoires en onderdelen.

Martijns 2007

In 2007 hebben wij onze webshop opgezet, deze was nog kleinschalig maar werd steeds uitgebreider en er kwamen steed meer artikelen in. Eind 2010 zijn we begonnen met een nieuwe webshop, welke veel uitgebreider was en veel meer mogelijkheden voor ons bood.

Martijnsmotorwebshop

Martijns 2011

Helaas komt Hans Martijn in 2011 te overlijden na een ziektebed van 5 jaar, waar hij ondanks alle ellende gewoon bijna iedere dag naar de zaak kwam

We missen Hans nog iedere dag en ook veel klanten komen nog vaak op hem terug

Martijns 2015

2012 starten we met onze online shop REVSHOP, dit is een goed succes en wij verkopen hier veel internationaal

Martijns 2017

In 2017 krijgen wij prive een harde klap, de vrouw van Patrick is van de een op andere dag ineens verlamd vanaf de navel naar beneden, diagnose: ruggenmergontsteking, hierdoor een incomplete dwarsleasie. We zijn hier anno 2021 ook nog steeds druk mee. Vandaar dat wij sinds eind 2017/begin 2018 ook onze openingstijden van de winkel aangepast hadden en minder open konden.

Martijns 2018

In 2018 openen wij een webshop met alleen LSL Motoraccessoires

LSL is een van de mooiste motor accessoires merken met veel producten zoals remhendels, superbike kits, sturen, etc.

LSL ONLINE

LSL - Making good bikes perfect

Martijns 2020

In 2020 krijgt heel de wereld te maken met Covid19, wij zetten de schouders eronder en proberen zoveel mogelijk voor onze klanten te blijven doen. Dit is ook het jaar waarin Patrick zijn andere hobby verder uit zal breiden. Het softwarematig optimaliseren van Auto's. Hetgeen hij al een paar jaar deed voor vaste motorklanten, echter nu voor heel regio Rotterdam.

REVTUNING.EU

Martijns 2020

Eind 2020 krijgen wij te horen dat er een hele grote shop op nog geen 5 km bij ons vandaan komt. Wij hebben al veel shops zien komen en gaan in Rotterdam, echter is deze van zo'n groot formaat dat wij hebben besloten (met pijn in ons hart) onze kleine winkel aan de Admiraliteitskade te sluiten.

Martijns 2021

2021 is het jaar van de veranderingen, de beslissing om de winkel te sluiten waar wij precies 23 jaar in gezeten hebben gaat ons aan het hart, echter moeten wij keuzes maken en die keuze is dat wij alleen online verder gaan met ons webshop's Martijnsmotorwebshop, LSL-ONLINE en Revtuning.eu. Je kunt in deze shops bijna alles bestellen op motorgebied. Staat het product dat je zoekt er niet in? Dan stuur je ons even een email of bel je ons even op. Wij kijken dan of wij je hiermee kunnen helpen.

Ook afhalen kan na telefonische bestellen of per mail uiteraard op onze nieuwe locatie, dit doen wij dan op afspraak.

Wij zorgen uiteraard voor de beste prijzen, je kunt passen bij een van onze grote collega's en bij ons tegen de juiste prijs bestellen.